Over Autobedrijf Op Weg

Welkom bij Autobedrijf Op Weg! Mijn naam is Benny Eerkens, en ik ben de trotse eigenaar van Autobedrijf Op Weg. Als jong bedrijf, opgericht in mei 2023, heb ik een passie voor auto’s en streef ik ernaar om mijn klanten de beste service en kwaliteit te bieden.

Bij Autobedrijf Op Weg geloven we in samenwerking. We werken nauw samen met andere handelaren en monteurs om een breed scala aan occasions aan te bieden die voldoen aan de hoogste normen. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een sportieve bolide, wij hebben de juiste auto voor jou.

Transparantie en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van ons bedrijf. We streven ernaar om elke klant een eerlijke en open ervaring te bieden. We voorzien je graag van alle benodigde informatie over de geschiedenis en de conditie van de auto, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Ons autobedrijf is gevestigd in De Vaart in Almere, op de Hefbrugweg 12 Unit 15. Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken en ons aanbod van occasions te bekijken. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte auto die past bij jouw behoeften en wensen.

Bij Autobedrijf Op Weg streven we ernaar om jouw vertrouwde partner te zijn op het gebied van mobiliteit. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen bij het vinden van jouw ideale auto. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Team Autobedrijf Op Weg

Ontdek onze occasion

Ontdek onze selectie occasions! Bij Autobedrijf Op Weg hebben we een divers aanbod die klaar staan om jouw volgende rit onvergetelijk te maken. Bekijk hier onze occasions en vind de perfecte auto die past bij jouw wensen en budget.
Bekijk hier onze occasion